Pacoma Europe

SEO
SEA

Betere gebruiksvriendelijkheid
zorgt voor meer bezoekers

Een goede vindbaarheid bij Google is afhankelijk van drie zaken. Zo heb je ten eerste de on-page SEO die zich voornamelijk richt op de inhoud en tekst. Daarnaast heb je te maken met linkbuilding om de waarde van je website te versterken, maar ook de technische SEO mag niet vergeten worden wanneer je aan je online vindbaarheid werkt. Technische SEO betreft de zaken die te maken hebben met de gebruikservaring van je website. Iets waar Google veel waarde aan hecht.

Specialist in verpakkingsmachines

Voor Pacoma Europe hebben wij de SEO en SEA mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.

Groei aantal offerteaanvragen: 20,69%
Groei in verkeer via Google: 47,39%

Landelijke vindbaarheid in Google.

Voor Pacoma Europe richten we ons op landelijke vindbaarheid via SEO en SEA. Het doel is om zoveel mogelijk interessante offerteaanvragen en contactmomenten te creëren.

SEO
We focussen op algemene trefwoorden om zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers naar de website te krijgen. Denk aan trefwoorden als “Palletwikkelaar” en “Dozensluitmachine”. Dit zorgt voor meer en kwalitatief betere offerteaanvragen.

SEA
We vullen de SEO aan met een geoptimaliseerde SEA campagne. Deze focussen we op individuele machines en de door Pacoma Europe vertegenwoordigde merken. We kunnen hierdoor het hele assortiment onder de aandacht brengen.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.