Restaurant Grill-ig

Website
Lokale SEO
SEA

Gestroomlijnde Lokale SEO
en SEA zorgt voor meer gasten

Restaurant Grill-ig is een tapas restaurant met vestigingen in Kaatsheuvel en Prinsenbeek. Je kunt er onbeperkt bourgondisch genieten van een uitgebreide tapaskaart met meer dan 105 internationale kleine gerechtjes inclusief desserts. Internet speelt een belangrijke rol in hun marketing mix. Wij hebben een nieuwe website voor hen gebouwd met een koppeling met hun boekingssysteem. We zorgen er met lokale SEO en SEA met trefwoorden als “Tapas Kaatsheuvel” en “Tapas Prinsenbeek” voor dat ze goed worden gevonden in Google. Daarnaast adverteren we via Social Media. Deze mix van kanalen zorgt ervoor dat ze het restaurant regelmatig uitverkopen!

Onbeperkt bourgondisch genieten

Voor Restaurant Grill-ig hebben wij de lokale SEO, SEA en website mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.

Trefwoorden op positie 1 in Google: 70%
Aandeel verkeer vanuit Google: 72%

Bovenaan in Google
met de juiste SEO
strategie.

Na uitgebreide analyse en goed de wensen van Restaurant Grill-ig in kaart te hebben gebracht is er een lijst met trefwoorden opgesteld, waarmee we de vindbaarheid in Google wilden gaan verbeteren.

Lokale vindbaarheid
Voor Restaurant Grill-ig is het belangrijk dat ze lokale mensen bereiken en mensen die in de vestigingsplaatsen op bezoek zijn. We hebben ons daarom gefocust op plaatsen rondom de vestigingsplaatsen Kaatsheuvel en Prinsenbeek.

Resultaat
Het streven is om met alle trefwoorden in de top 3 van Google te komen. Het overgrote deel van de trefwoorden staat op positie 1 in Google en het belangrijkste is dat Restaurant Grill-ig meer gasten in de restaurants mag ontvangen.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.