Van Gorp Uitvaartzorg

Website
SEO

Nieuwe website en betere vindbaarheid
zorgt voor meer contactmomenten

Van Gorp Uitvaartzorg is een lokaal en kleinschalig uitvaartbedrijf uit Kaatsheuvel. Hun mensen zijn betrokken, vriendelijk en zorgzaam. Ze verlenen hulp na overlijden. In samenwerking met hun ontwerper hebben we een nieuwe website gerealiseerd welke warmte en liefde uitstraalt. Er is een custom made condoleanceregister gemaakt, wat een zeer druk bezochte pagina van de website is. Daarnaast zorgen we met lokale vindbaarheid via SEO en SEA dat de mensen Van Gorp Uitvaartzorg snel kunnen vinden.

Liefde verbindt ons

Voor Van Gorp Uitvaartzorg hebben wij de SEO en website mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.

Groei in verkeer via Google: 236,30%
Groei in verkeer via Google Ads: 101,6%

Bovenaan in Google
met de juiste SEO
en SEA strategie.

Na uitgebreide analyse en goed de wensen van Van Gorp Uitvaartzorg in kaart te hebben gebracht is er een lijst met trefwoorden opgesteld, waarmee we de vindbaarheid in Google wilden gaan verbeteren.

Lokale vindbaarheid
Voor Van Gorp Uitvaartzorg is het belangrijk dat ze lokale mensen bereiken. We hebben ons daarom gefocust op plaatsen rondom de vestigingsplaats Kaatsheuvel als bijvoorbeeld Dongen, Waalwijk en Loon op Zand.

Resultaat
Het bezoek aan de website is na de livegang van de website enorm gestegen. Dit heeft geresulteerd in een stijging van het aantal contactmomenten. Ook krijgen ze veel aanvragen voor hun befaamde wensenboekje.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.