Persoonlijke rapportage

Haal alles uit je website door continue
te optimaliseren met behulp van data

Op data gebaseerde verbeteringen
leiden tot meer online succes

Ten opzichte van analoge marketing heeft online marketing de grote meerwaarde dat bijna alles meetbaar is. Door middel van web analytics kunnen we precies in kaart brengen wat er op jouw website gebeurt. Via welke kanalen je bezoekers in aanmerking komen met je website, hoelang ze daar blijven en waar ze afhaken, voordat ze een gewenste actie ondernemen. Het kan allemaal tot in de puntjes geanalyseerd worden. Deze informatie verwerken we voor je in een persoonlijke rapportage, zodat je altijd een helder beeld hebt van jouw online prestaties.

Met data ondervinden we
de verbeterpunten van jouw website

Vergelijk data over meerdere
periodes om grip te houden op je omzet

Meten is weten

De voordelen van een
persoonlijke rapportage

Veel bedrijven doen grote investeringen in marketing. Wel zo fijn om dan te weten of je huidige strategie werkt of dat je misschien beter in andere kanalen kunt investeren. Het voordeel bij online marketing is dat alles meetbaar is en dat je dus precies kunt inzien wat het rendement op je investering is. Deze data kun je allemaal vinden in web analytics programma’s. Door de omvang kunnen deze voor veel ondernemers echter lastig te interpreteren zijn. Daarnaast ontbreekt de mogelijkheid om meer dan twee periodes met elkaar te vergelijken. Een persoonlijke rapportage kan dan een oplossing bieden.

Zo pakken we jouw
persoonlijke rapportage
aan

Voor we voor je aan de slag gaan met conversie attributie vinden we het belangrijk om eerst in een persoonlijke setting met je om tafel te zitten om jou en je doelen beter te leren kennen. Hiervoor nodigen we je dan ook altijd vrijblijvend uit op ons kantoor in Kaatsheuvel, of we komen bij jou langs. Op basis van jouw uitdaging gaan onze specialisten aan de slag met de attributie instellingen van jouw conversies. In je data overzicht kennen we de conversies heel gericht toe, als een schot in de roos.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
analytics specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.