Pinterest Ads

Met social media marketing zorgen we
voor meer brand awareness bij jouw doelgroep

Adverteren op Pinterest
zorgt voor meer bereik

Pinterest wordt in Nederland door meer dan 3,5 miljoen mensen gebruikt om ideeën op te doen over allerlei onderwerpen zoals interieur, mode en voeding. Het is daarom een heel geschikt platform om mee te nemen in je online marketingmix. Vergroot je brand awareness door met advertenties heel specifiek te targeten op een doelgroep met interesse in jouw assortiment en laat ze direct converteren door de gewoonte die Pinterest heeft om gebruikers door te laten klikken naar jouw website.

Wordt top of mind door
meer brand awareness te creëren

Heb interactie met je fans en
leer je doelgroep beter kennen

Het effect is meetbaar

De voordelen van Pinterest Ads

Door het hoge inspiratiegehalte wat Pinterest heeft wordt het voornamelijk gebruikt tijdens de oriëntatiefase van de consument. In deze fase zijn je potentiële klanten nog niet gefocust op een bepaald merk waardoor er nog ruimte bestaat om jouw merk te promoten aan je doelgroep op Pinterest, want juist door de nieuwsgierigheid naar nieuwe merken en producten van deze gebruikers biedt Pinterest veel kansen. Met inspirerende content kun je gebruikers overtuigen om direct door te klikken naar jouw website en daar mogelijk meteen een aankoop te doen. Gebruik advertenties als aanvulling om specifieke doelen te behalen.

Zo pakken we jouw
Pinterest Ads
aan

Voor we voor je aan slag gaan met Pinterest vinden we het belangrijk om jou en je doelen volledig te begrijpen. Dit bereiken we door middel van een gesprek in een persoonlijke setting. We nodigen je hier dan ook vrijblijvend voor uit bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of we komen bij jou langs om meteen de feeling van je organisatie mee te krijgen. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag met jouw specifieke uitdagingen en richten je zakelijke Pinterest account en advertenties volledig in. Voor het beste resultaat monitoren we de ads en optimaliseren we indien nodig de strategie.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?