SEA training

Met de juiste kennis zelf aan de slag met je online marketing

Slim opgezette campagnes
leiden tot een hogere ROAS

Met geadverteerde campagnes in zoekmachines zoals Google kun je jezelf garanderen van een hoge positie in de zoekresultaten en daarmee meer potentiële klanten bereiken. Een succesvolle SEA campagne stel je alleen niet zomaar even op. Een goede strategie vereist kennis, want weet jij al welke zoekwoorden je moet gebruiken, hoe biedingen werken of hoe je de resultaten moet interpreteren? Wil je leren hoe je het meest uit jouw budget haalt met SEA? Tijdens onze SEA training leggen we je de kneepjes van het vak uit.

Trainingen op jouw niveau;
van beginnend tot gevorderd

Een setting die bij jou past;
klassikaal, in company of één op één

Onze trainingen zijn interactief

Dit leer je tijdens onze SEA training

Doordat onze trainingen heel persoonlijk zijn stemmen we deze altijd af op jouw startniveau. Na het volgen van onze SEA training leer je afhankelijk van jouw niveau onder andere:

  • de betekenis van verschillende SEA begrippen en terminologie

  • hoe je een Google Ads account inricht

  • een zoekwoordenanalyse te maken en trefwoorden te kiezen

  • welke biedstrategieën er zijn en hoe je deze optimaal inzet

  • campagnes opzetten, analyseren en verbeteren

Zo werkt een training
bij PDK Online Succes

Hoeveel ervaring je hebt met SEA is voor een SEA training van PDK Online Succes niet van belang. We stemmen de trainingen namelijk volledig af op jouw specifieke behoeften en kennisniveau. We richten de training niet alleen speciaal in op jouw niveau, maar ook op jouw specifieke vragen en wensen. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit verschillende leeromgevingen; of je nu graag klassikaal, in company of één op één les krijgt, het kan allemaal. Verder zijn al onze trainingen persoonlijk en interactief. Zo krijg je alle ruimte om vragen te stellen.

Wil jij je kennis vegroten
tijdens onze SEA training?

Peter helpt je.

Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Peter in gesprek?