SendinBlue

Met emailmarketing halen we meer omzet uit je tevreden klanten

Laat je omzet en customer retention
groeien met Sendinblue

De meeste mensen ontvangen dagelijks meerdere nieuwsbrieven in hun inbox en dat is niet voor niks. Emailmarketing biedt namelijk de mogelijkheid tot het behalen van bijzonder goede ROI’s. Sendinblue is een voorbeeld van een ESP (email service provider) die je kunt gebruiken om je doelgroep direct te bereiken via emailmarketing. Met een weloverwogen campagne in Sendinblue kun je zowel je customer retention als je omzet laten groeien. Het resultaat is gebaseerd op data en daardoor heel goed meetbaar.

Je boodschap komt
direct aan bij je doelgroep

De kosten van
emailmarketing zijn relatief laag

Het resultaat is meetbaar

De voordelen van Sendinblue

Email is een marketingmiddel waarmee je heel gemakkelijk heel veel mensen tegelijk kunt bereiken. Daarnaast zijn de mensen die je benadert met emailmarketing al bekend met jouw merk en waarschijnlijk ook geïnteresseerd in je nieuwsberichten. Met Sendinblue kun je tot 300 emails per dag gratis verzenden. Daarnaast is de prijs die je voor Sendinblue betaalt gebaseerd op het aantal emails wat je maandelijks wilt verzenden in plaats van het aantal contacten in je database. Zo betaal je in tegenstelling tot Mailchimp met Sendinblue dus voor je daadwerkelijke gebruik. Daarnaast is Sendinblue heel gemakkelijk in gebruik en goed te integreren met CMS-systemen zoals WordPress.

Zo pakken we jouw
Sendinblue campagnes aan

Wanneer wij voor je aan de slag gaan met emailmarketing vinden we het belangrijk om eerst persoonlijk kennis te maken en tijdens een gesprek jouw doelen in kaart te brengen. We weten dan precies waar we ons op moeten focussen bij jouw emailcampagnes. We richten daarna jouw Sendinblue account in en maken een bij jouw huisstijl passende emailtemplate aan. Naast standaard nieuwsbrieven kunnen we ook formulieren en geautomatiseerde campagnes voor je klaarzetten in Sendinblue. Indien gewenst integreren we Sendinblue met een API in je website, zodat je emailmarketing- en je websitedata gekoppeld zijn.

Wil jij gebruik maken van
Sendinblue?

Thessa helpt je.

Thessa helpt je graag om van jouw communicatie een online succes te maken. Met haar passie voor taal schrijft zij met veel plezier commerciële teksten voor jouw socials, nieuwsbrieven, website en meer. Heb je een ander commercieel vraagstuk dan denkt Thessa ook graag met je mee. Van analyseren tot photoshoppen, Thessa draait haar handen er niet voor om.
Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Thessa dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Thessa voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Thessa in gesprek?