SEO specialist
inhuren

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil jij een SEO specialist inhuren? Wij bij PDK Online Succes helpen je graag om jouw SEO te optimaliseren tot een online succes. Het is de wens van iedere ondernemer die online een website heeft. Echter zien we nog steeds dat veel ondernemers zelf hun online marketing doen. Iets wat je beter kan uitbesteden. Zat om alles zelf te doen? Wil je daarom toch een SEO specialist inhuren? Dan kan je jouw zoektocht stoppen, want bij PDK Online Succes staan onze specialisten te trappelen om jou te helpen meer online succes te behalen. Ben je op het punt stappen te zetten voor jouw online succes, kan je bij ons een SEO specialist inhuren. Samen drinken we graag een kop koffie om elkaar beter te leren kennen en te ondervinden wat jouw doelen en strategieën zijn.

  Wat doet een SEO specialist?

  SEO staat voor Search Engine Optimisation, dat wil zeggen dat ervoor wordt gezorgd dat jouw website vindbaar wordt gemaakt binnen een zoekmachine, zoals Google. In Nederland gebruiken we voor het optimaliseren meestal Google, omdat het met 94% de meest gebruikte zoekmachine is. Door middel van een SEO specialist inhuren hoef je zelf niet meer te tobben over hoe je jouw website vindbaar maakt op Google. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat me moeten doen om jouw website vindbaar te maken.

  Waar kies je voor bij een SEO specialist inhuren?

  Een SEO bureau helpt je voornamelijk met het vindbaar maken van jouw bedrijf op het wereldwijde web. Wij onderscheiden hierbij twee vormen van SEO. Dit zijn on-page SEO en off-page SEO. Wanneer je kiest voor een SEO specialist inhuren, is het allereerst heel handig om er achter te komen hoe jouw doelgroep denkt. Het belangrijkste hiervoor koppelend naar online marketing is natuurlijk om te weten te komen wat jouw doelgroep zoekt binnen een zoekmachine. Dit kan je doen door middel van een trefwoordanalyse. Bij PDK Online Succes hebben wij tools om te kijken hoeveel er gezocht wordt op bepaalde zoekwoorden. Op deze manier komen we er precies achter welke woorden jouw klanten gebruiken om eventueel bij jouw website of webshop te komen. Benieuwd naar wat voor woorden jouw klanten zoeken? Je kan nu een trefwoordanalyse aanvragen bij PDK Online Succes.

  Vervolgens is het natuurlijk leuk om te weten waarnaar je consumenten zoeken, maar wat kan je hiermee? Je wil natuurlijk dat je vindbaar wordt op de zoekwoorden van je consument. Jouw website moet je dus aanpassen dat je gevonden wordt op deze woorden. Het komt namelijk niet heel vaak voor dat een nieuwe klant binnen komt op de homepagina van jouw website. Ga zelf bijvoorbeeld maar eens na hoe je op deze pagina gekomen bent. Heb je gezocht met de zoekwoorden ‘SEO specialist inhuren’? Vervolgens kom je dus op deze pagina van onze site binnen die gaat over ‘SEO specialist inhuren’. Dit noemen we een landingspagina. Belangrijk is dus om van bepaalde zoekwoorden landing pagina’s te maken. Het is ook belangrijk om deze landing pagina’s goed in te richten. Je kan namelijk niet zomaar beginnen met schrijven. Google heeft hiervoor namelijk ook een aantal richtlijnen. Wij helpen jou graag om jouw landing pagina’s zo goed mogelijk in te richten, zodat jij naar voren komt in relevante zoekwoorden. Ben jij nu benieuwd naar wat je ook allemaal zelf kan doen met betrekking tot on-page SEO? Download dan nu de volgende White paper:

  Online vindbaarheid stopt niet bij trefwoordanalyses en landing pagina’s. Wanneer je kiest voor SEO specialist inhuren, kun je er ook voor kiezen verder te gaan en te gaan voor linkbuilding. Linkbuilding zorgt er kort gezegd voor dat jouw website of webshop autoriteit krijgt. Door middel van backlinks laat een SEO specialist andere websites linken naar jouw website. Op deze manier ziet een zoekmachine dat een andere site linkt naar jouw site, wat ervoor kan zorgen dat jij hoger komt te staan in een zoekmachine. Linkbuilding is echter lastig. Je kan namelijk ook sites laten linken naar je site die door een zoekmachine als negatief ervaren worden. Dit kan dus weer negatief effect hebben op je vindbaarheid. Laat dus altijd linkbuilding uitbesteden aan een SEO specialist.

  Wat is er zo belangrijk aan een SEO specialist inhuren?

  Heeft u weinig website bezoekers?, of zitten de verkoopcijfers niet mee. Is het dan niet slim om inderdaad te kiezen voor een SEO specialist inhuren? De techniek achter websites is voor heel erg veel mensen net een vreemde taal en kunnen zelf geen toepassingen doen aan hun website. Een SEO specialist inhuren kan veel verhelpen. Hij heeft erg veel verstand van de techniek en online marketing. Hij of zij kan jou dus het allerbeste helpen op het gebied van de website beter op de kaart zetten.

  Waar moet je op letten wanneer je kiest voor SEO specialist inhuren?

  Het is altijd handig om bij een erkend bedrijf een SEO specialist in te huren. Zo heb je toch een stukje meer zekerheid en weet je dat alles goed geregeld word. Je wilt natuurlijk niet dat je investeert in een dienst en dat je daar vervolgens geen resultaat uit haalt. Bij PDK Online succes denken we graag met je mee. Het is namelijk heel belangrijk om precies te weten wat jou wensen en doelen zijn. Online marketing is namelijk maatwerk. Ieder traject verdient een andere aanpak. Wij geloven daarom niet in de filosofie van een standaard pakket, iets wat je wel veel voor ziet komen bij andere internet marketing bedrijven. Hierdoor vinden wij het ook heel belangrijk dat we eerst een persoonlijk gesprek hebben. Alleen samen kun je streven naar online succes.

  Een stukje kwaliteit staat ook wel op zijn plaats. Als je iemand inhuurt verwacht je ook dat er daadwerkelijk goed onderhoud aan je website wordt gepleegd, dat er met precisie en oplossingsgericht aan gewerkt wordt. Als je een goede SEO specialist inhuurt weet je bijna zeker dat dit ook nageleefd word.

  Hoe kan je een SEO specialist inhuren?

  Er zijn talloze marketingbureaus die diensten leveren voor SEO specialist inhuren. Maar vind maar eens de juiste partij om dat voor je te gaan doen. Voldoen zij wel aan de eisen? Is het wel een erkend bedrijf? En wat hebben anderen als resultaat van dat bedrijf. Het zijn allemaal zaken waar naar gekeken moet worden. Bij PDK Online Succes wordt er nauwkeurig geluisterd naar de eisen van de klant. Ook staan we bekend als een hecht bedrijf dat echt met de mensen meedenkt en jouw inbreng op de eerste plaats zetten. Zonder zeggen, de schikte plek om eens een kijkje te laten nemen door een van onze specialisten.

  Bij PDK Online Succes zijn we trots op de projecten die we hebben mogen doen voor onze klanten. Ben jij hier nou ook benieuwd naar? Neem dan gerust een kijkje.

  Ga nu voor lokale SEO

  Ben jij nu een bedrijf dat niet perse landelijk bekend wil worden, maar meer lokaal. Dan zit je bij PDK Online Succes ook op het goede adres. Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van lokale zoektermen voor bedrijven. Wanneer je meer lokale klanten wil trekken, is lokale SEO daarom ook een verstandige keuze. Wanneer je focust op meer lokale zoekwoorden, zul je ook eerder lokaal gevonden worden. Met een SEO specialist inhuren kan je je als bedrijf perfect gericht focussen op trefwoorden die echt voor dat dorp, stad of regio bedoeld is. Zo trek je dus meer mensen uit deze streek. Ben je bijvoorbeeld een lokale schoonheidssalon of restaurant, dan is lokale SEO misschien iets voor jou. De specialisten van PDK Online Succes helpen je graag op een persoonlijke manier om te kijken waar voor jou de kansen liggen op lokaal gebied.

  SEO uitbesteden

  Veel bedrijven proberen hun SEO zelf op orde te krijgen. Maar dat blijkt nog lastiger dan ze dachten. Daarom zijn er veel bedrijven die hun SEO uitbesteden aan SEO bureaus. Dit zorgt natuurlijk voor veel meer ervaring en een stuk kwaliteit. Omdat SEO een complex onderdeel van online marketing is, kan je een SEO specialist inhuren. Een uitbesteding aan een SEO bureau is natuurlijk erg handig, maar waarom? Het is ten eerste een lastig onderdeel waar je met veel meer dingen rekening moet houden. Google is nu eenmaal lastig te begrijpen. Ten tweede kost het heel veel tijd wat je wellicht beter in andere activiteiten kan stoppen die te maken hebben met je bedrijfsvoering. Mensen hebben simpel weg gewoon geen tijd om al hun marketing bij te houden, terwijl het echt heel cruciaal is wanneer je wil groeien met jouw bedrijf.

  Waarom PDK Online Succes?

  Een goede vraag, maar een makkelijk antwoord. PDK Online Succes is al 14 jaar werkzaam in de wereld van online marketing voor bedrijven. Door de jaren heen hebben we enorm veel kennis opgebouwd en zijn we een erg gewaardeerd bedrijf in de omgeving. Diversiteit?; natuurlijk, PDK Online Succes doet de marketing voor allerlei bedrijven en branches. Het gaat van de horeca branche tot de bouw, van therapeuten tot fietsenwinkel. Op gebied van online marketing zijn er veel diensten die PDK Online Succes aanbiedt. Zoals een SEO specialist inhuren, linkbuilding, sociale media marketing, zoekmachine adverteren en webdevelopment. Ben jij nieuwsgierig naar wat we allemaal nog meer kunnen doen voor jou? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. PDK Online Succes is niet zomaar een marketing bureau, we staan echt voor de klant klaar. We vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze klanten om zo een soepele maar vooral een gezonde relatie met elkaar aan te gaan. Wij geloven er namelijk in dat je alleen maar online succes kan hebben, wanneer er een klik is met elkaar. Daarom willen we ook altijd eerst een gesprek hebben met een nieuwe klant. Dit doen we dan altijd natuurlijk onder het genot van een lekker bakje koffie en een gezond worstenbroodje.

  Wil jij een SEO specialist inhuren?

  Bart helpt je.

  Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Bart in gesprek?