Training SEO schrijven

Met de juiste kennis zelf aan de slag met je online marketing

Leer vindbare teksten te
schrijven voor een hogere ranking

Weet je inmiddels wel hoe SEO werkt, maar begrijp je nog niet goed hoe je nu zo’n SEO geoptimaliseerde tekst schrijft? Dan biedt onze training SEO schrijven een passende oplossing. Bezit je over het nodige taalgevoel, dan is SEO schrijven (ook wel copywriting genoemd) heel goed zelf te leren. Er zijn alleen een aantal regels waar je rekening mee moet houden. En die regels leren we je graag tijdens onze training SEO schrijven.

Trainingen op jouw niveau;
van beginnend tot gevorderd

Een setting die bij jou past;
klassikaal, in company of één op één

Onze trainingen zijn interactief

Dit leer je tijdens onze training SEO schrijven

Voor een goede organische vindbaarheid zijn SEO teksten een absolute vereiste. Tijdens de training SEO schrijven leren onze specialisten je hoe je het schrijven van deze vindbare teksten aanpakt. Onze trainingen worden altijd volledig op jouw situatie afgestemd en afhankelijk van het niveau van de training leer je onder andere:

 • hoe Google de content op je website scant

 • een zoekwoordenanalyse te maken en trefwoorden te kiezen

 • deze zoekwoorden te verwerken in een tekst

 • hoe je lokale SEO verwerkt in je teksten

Zo werkt een training bij PDK Online Succes

Voor onze training SEO schrijven is het handig als je al wat voorkennis hebt van wat SEO is, maar ook als je dit niet hebt kunnen we je nog steeds een leerzame training SEO schrijven geven. We passen onze trainingen namelijk altijd volledig aan op jouw specifieke behoeften. Dat betekent ook dat we de training afstemmen op jouw kennisniveau en eventueel de andere aspecten van SEO kunnen meenemen tijdens de training. Onze trainingen zijn interactief en kunnen gegeven worden in een setting die bij jouw leerstijl past; klassikaal, in company of één op één.

Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
Vraag nu gratis de SEO check aan:

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?