Videografie

Breng jouw bedrijf in beeld en laat de beelden voor zich spreken

Een beeld zegt meer
dan duizend woorden

Eerlijk is eerlijk, mensen zijn tegenwoordig steeds visueler (en ongeduldiger) ingesteld. Grote lappen tekst kunnen daardoor nogal achterhaald zijn als het gaat om informatievoorziening. En zeg nu zelf, beelden zeggen toch veel meer dan duizend woorden? Video’s kunnen daardoor een mooie oplossing zijn om de aandacht van je klant te prikkelen. Je kunt hierbij denken aan bedrijfsfilms, advertentie- of productvideo’s. Wist je namelijk ook al dat YouTube steeds vaker voorbijkomt in de customer journey?

Geef jouw bedrijf de professionele
uitstraling die het verdient

Van filmen tot editen, wij
nemen je al het werk uit handen

Prikkel de aandacht van jouw klant

De voordelen van bedrijfsvideografie

Natuurlijk zeggen beelden meer dan duizend woorden en zijn video’s een goede oplossing voor de luiheid van de consument als het aankomt op het lezen van teksten, maar er zitten nog veel meer voordelen aan professionele bedrijfsvideo’s. Zo dragen duidelijke en informatieve video’s bij aan het vertrouwen van je potentiële klant in jouw bedrijf en kunnen de vragen aan customer service aanzienlijk verminderen. Daarnaast kan videocontent bijdragen aan de sessieduur en click-through-rate van je websitebezoekers en worden social media posts met video’s vaker gedeeld dan tekst en fotocontent.

Jouw videografie uitbesteden
aan PDK Online Succes

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om interessante video content te maken voor jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos van bedrijfsfilms tot korte video’s voor social media of advertentievideo’s. We bespreken daarom aan het begin van het traject tijdens een persoonlijk gesprek jouw voorkeuren en wensen. Zo weten we precies wat je van ons verwacht en kunnen wij streven naar het beste resultaat. Samen plannen we een dag in waarna je van ons een briefing ontvangt om de filmsessie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het materiaal editen we vervolgens geheel passend binnen jouw huisstijl.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Peter helpt je.

Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Peter in gesprek?