Web analytics

Haal alles uit je website door continue te optimaliseren met behulp van data

Optimaliseer je website
door te meten en te weten

Het grote voordeel van online marketing is dat alles op je website meetbaar is. Daardoor weet je precies wat wel en niet werkt en kun je hier handig op inspelen. Web analytics programma’s zoals bijvoorbeeld Google analytics hebben oneindig veel mogelijkheden om je acquisitie, je doelgroep, je conversie en nog veel meer te meten. Onze specialisten weten precies waar ze welke informatie kunnen vinden in de zeer uitgebreide programma’s en hoe ze deze moeten interpreteren.

Met data ondervinden we de
verbeterpunten van jouw website

Optimaliseer je website op
basis van bewezen informatie

Meten is weten

De voordelen van web analytics

Bij veel bedrijven worden er grote budgetten gereserveerd voor de marketing. Dan is het wel zo fijn om te weten of dat uitgegeven geld zichzelf ook terugverdiend. Web analytics zijn hier binnen de online marketing de oplossing voor, want meten is weten. Met web analytics kun je waardevolle informatie aflezen uit je website. Via welke kanalen komen bezoekers binnen op je website? Hoe navigeren ze? En waar haken ze af voordat ze een aankoop doen? Dit is allemaal waardevolle informatie waarmee jij zowel je marketingstrategie als je website verder kunt uitbouwen en optimaliseren.

Wat wij kunnen betekenen
bij jouw web analytics

Doordat web analytics programma’s vaak erg uitgebreid kunnen zijn, kan het lastig zijn om hierin de informatie te vinden die je kunt gebruiken. Onze specialisten zijn goed bekend met web analytics en weten precies waar welke data staat en hoe deze geïnterpreteerd kan worden. We leggen jou uit waar jij de voor jou belangrijkste informatie kunt vinden of kunnen dit voor je verwerken in persoonlijke rapportages. Daarnaast geven we adviezen voor je website en campagnes op basis van onze deskundige interpretatie van de data. Zo kun jij op feitelijke informatie strategische marketingbeslissingen maken.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Bart helpt je.

Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Bart in gesprek?