Website vertalen

Spreek je meertalige doelgroep aan in de taal naar keuze

Van Nederlands naar Engels
in the blink of an eye

Ben jij actief in een internationale markt of richt jij je op een meertalige doelgroep? Dan is het handig dat jouw website in meerdere talen beschikbaar is. Met onze slimme vertaaloplossingen maken we het je bezoekers mogelijk te wisselen van taal op jouw website en kunnen we de internationale vindbaarheid optimaliseren. Door een multitaal module toe te voegen aan je website kunnen je bezoekers middels vlaggetjes hun gewenste taal selecteren. Laat je website automatisch vertalen of door een vertaalbureau voor de beste kwaliteit.

Spreek een meertalige doelgroep
aan met meertalige content

Met de juiste trefwoorden maken we
jouw website internationaal vindbaar

De wereld aan je digitale voeten

Waarom website
vertalen uitbesteden?

Je vraagt je misschien af waarom je je website professioneel moet laten vertalen terwijl browsers dit vaak zelf kunnen. Een fijne mogelijkheid voor gebruikers, maar er wordt hierbij geen rekening gehouden met de doelgroep en de vindbaarheid van je website. Wil je ook gevonden worden door een doelgroep in het buitenland (of expats), dan zul je daadwerkelijk teksten in de betreffende taal op je website moeten implementeren en hier je SEO op afstellen. Goede trefwoorden zijn vaak geen directe vertaling en het maakt wel degelijk een verschil of je met een Portugese website mensen in Portugal of Brazilië wilt bereiken.

Website laten vertalen
door PDK Online Succes

Wanneer je jouw website professioneel wilt laten vertalen en eventueel wilt optimaliseren voor internationale vindbaarheid, dan helpen onze specialisten je graag. Ieder traject begint bij ons met een gesprek in persoonlijke setting om jou en jouw specifieke wensen te leren kennen. Tijdens dit gesprek zullen we ingaan op de verschillende mogelijkheden op het gebied van website vertalen, zoals machine learining en de inzet van vertaalbureaus. We bekijken hierbij samen welke strategie het best bij je past. Daarna gaan we aan de slag met de internationale zoekwoordenanalyse en implementeren we de vertaalde pagina’s na overleg met jou op je website.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?