WordPress webshop

Samen realiseren we jouw online conversie

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een online verdienmodel
  laat jouw conversie groeien

  Het succes van webwinkels kan tegenwoordig niet meer genegeerd worden. Of je nu volledig online wilt gaan of gebruik maakt van een omni channel strategie; e-commerce loont. Door dit succes van online winkels schieten de webshops als paddenstoelen uit de grond. Daarom is het belangrijk dat jouw webshop goed vindbaar is om tegen de vele concurrenten op te kunnen boksen. Bij de webshops die wij bouwen houden we altijd rekening met een goede vindbaarheid, want aan enkel een mooie shop die niet gevonden wordt, heb je nu eenmaal niets.

  Een ontwerp op maat,
  volledig in lijn met je huisstijl

  Door te voldoen aan de Google
  richtlijnen maken we je webshop vindbaar

  Je webshop is zelf te beheren

  De voordelen van een
  WordPress webshop

  Onze klanten kiezen voor hun webshop vaak voor WordPress met Woocommerce. Het grote voordeel hiervan is namelijk de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je webshop eenmaal gebouwd is en klaar staat, kun je met een beetje oefening heel makkelijk zelf aanpassingen doen. Je hoeft geen webdeveloper te zijn om het assortiment in je WordPress webshop aan te passen of kortingscodes in je systeem te implementeren. Daarnaast biedt WordPress veel verschillende plug-in- en integratiemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld betaalproviders zoals Mollie, Sisow of Klarna integreren? Met een WordPress webshop kan het allemaal.

  Zo pakken we jouw
  WordPress webshop
  aan

  Bij ons begint ieder traject met een persoonlijk gesprek. Dat vinden we belangrijk, want alleen zo kunnen we jou en jouw doelstellingen volledig begrijpen. Onze specialisten gaan met deze kennis vervolgens aan de slag om jouw WordPress webshop geheel naar jouw wensen op te stellen. We stellen hierbij altijd een zoekwoorden onderzoek op, want een goede vindbaarheid van jouw webshop is voor ons een vereiste. Onze webdeveloper zorgt ervoor dat jouw WordPress webshop er precies zo uit ziet zoals jij in gedachten had en alle functionaliteiten heeft die jij hiervan verlangt.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  WordPress specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.