Internationale linkbuilding

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Ben je niet alleen gericht op online succes in Nederland, maar ambieer je ook een sterke aanwezigheid in het buitenland? Dan is het de juiste tijd om te investeren in internationale linkbuilding. Bij PDK Online Succes begrijpen we het belang van een doordachte aanpak om jouw online aanwezigheid wereldwijd te versterken. Als je op zoek bent naar een betrokken partner die enthousiast is over het aangaan van dit internationale avontuur, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact op met een van onze specialisten of maak een afspraak.

  Het uitbreiden naar buitenlandse markten is tegenwoordig een strategische zet geworden voor veel bedrijven. Hierdoor is internationale linkbuilding nog nooit zo cruciaal geweest. Bij PDK Online Succes staan we klaar om jouw website of webshop te ondersteunen met een doordachte internationale linkbuildingstrategie, waardoor je organisch beter vindbaar wordt in zoekmachines over de hele wereld.

  Onze aanpak bij internationale linkbuilding gaat verder dan alleen het vergroten van het aantal backlinks. We begrijpen dat het bouwen van relevante en kwalitatieve links van groot belang is voor een duurzame online aanwezigheid. Onze deskundige teamleden zullen samen met jou werken aan het identificeren van waardevolle kansen in de internationale markt. Of het nu gaat om het creëren van content die aansluit bij verschillende culturen, het samenwerken met relevante influencers in diverse regio’s, of het benutten van lokale online platforms, wij hebben de expertise om jouw linkbuildingstrategie op maat te maken.

  Internationale linkbuilding bij PDK Online Succes is meer dan alleen het vergroten van de zichtbaarheid; het is een investering in het opbouwen van een sterke online reputatie over de grenzen heen. Laat ons samen dit buitenlandse avontuur aangaan en jouw website of webshop naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedetailleerd gesprek over de mogelijkheden van internationale linkbuilding voor jouw bedrijf.

  Waarmee kan PDK Online Succes jou helpen?

  Linkbuilding is een belangrijk aspect aan het beter vindbaar maken van jou bedrijf in het buitenland. Het is namelijk belangrijk dat jouw website of webshop autoriteit heeft. Linkbuilding in het buitenland is een beetje anders dan in Nederland. Daarom is het altijd handig om een linkbuilding specialist jouw internationale linkbuilding te laten doen.

  Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat voor backlinks wij naar jouw websites moeten linken in het buitenland. Net zoals linkbuilding in Nederland, geldt ook voor internationale linkbuilding dat wanneer je de verkeerde websites laat linken naar jou website, dat dit alleen maar negatieve effecten heeft op jou vindbaarheid binnen een zoekmachine. Hierdoor is het altijd belangrijk om de juiste links naar jouw website te laten verwijzen. PDK Online Succes helpt jou graag met het optimaliseren van jou linkprofiel in het buitenland. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan nu contact op.

  Waarmee kan PDK Online Succes jou allemaal van dienst zijn?

  Ondanks dat internationale linkbuilding een belangrijk aspect is, neemt dit nog niet weg dat andere SEO gerelateerde dingen ook niet in orde moeten zijn. On-page SEO blijft ook een belangrijk aspect dat je zeker niet moet onderschatten. Een goed geoptimaliseerde SEO-tekst op je website zorgt bijvoorbeeld er niet alleen voor dat je beter gevonden wordt, maar ook dat jou internationale klant je beter begrijpt. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat hij eerder een product of dienst bij jou afneemt. Een voorbeeld: wanneer je met jou bedrijf de Duitse markt op wil, is het heel voornaam dat je teksten echt perfect Duits zijn. Een Duitse consument hecht namelijk veel waarde aan een goed geschreven Duitse tekst. Je kan dus een tekst niet zomaar vertalen.

  Anderzijds is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je URL-structuur klopt. Het kan ook voorkomen dat je website trager wordt omdat je nu je producten of diensten in het buitenland verkoopt. Daarnaast is de kans ook heel groot dat een buitenlandse klant op een andere manier zoekt dan jouw Nederlandse klant. Een zoekwoord hier in Nederland kan een heel ander zoekvolume hebben dan in bijvoorbeeld Frankrijk. Hierdoor is het ook belangrijk om een trefwoordanalyse te doen, zodat je website ook geoptimaliseerd is. Vraag daarom nu een trefwoordanalyse aan die we geheel afstemmen op jou bedrijf en het land waar je handel mee wil gaan drijven.

  Bij PDK Online Succes houden we hier allemaal rekening mee zodat jouw nieuwe klant je niet alleen kan vinden in het buitenland, maar ook dat ze over gaan tot een conversie.

  Waarom PDK Online Succes als jouw internationaal linkbuilding specialist?

  Bij PDK Online Succes staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties met onze klanten, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot gezamenlijk online succes. Om deze reden streven wij ernaar om elke nieuwe klant persoonlijk te ontmoeten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat een face-to-face ontmoeting de basis legt voor een sterke werkrelatie.

  Bij ons internet marketing bureau draait alles om persoonlijk contact. We begrijpen dat achter elke zakelijke samenwerking unieke doelen, uitdagingen en wensen schuilen. Door persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan, krijgen we niet alleen een beter inzicht in jouw bedrijf en specifieke behoeften, maar creëren we ook een solide basis voor een duurzame en succesvolle samenwerking.

  De nadruk op persoonlijk contact strekt zich uit tot alle aspecten van onze dienstverlening. Of het nu gaat om het bespreken van internationale linkbuilding, het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, of het ontwikkelen van een op maat gemaakte internet marketingstrategie, wij geloven dat open communicatie en wederzijds begrip de sleutel zijn tot een succesvolle uitvoering.

  Onze overtuiging is dat persoonlijk contact niet alleen bijdraagt aan een efficiënte samenwerking, maar ook aan het opbouwen van vertrouwen en het leveren van resultaten die aansluiten bij jouw verwachtingen. Wij zien de ontmoeting met onze klanten als het startpunt van een partnerschap waarbij we gezamenlijk streven naar online succes, niet slechts op het gebied van internationale linkbuilding, maar in alle facetten van digitale marketing.

  Kortom, bij PDK Online Succes geloven we dat een persoonlijke aanpak niet alleen de weg vrijmaakt voor een succesvolle samenwerking, maar ook een essentiële factor is voor het behalen van doelen op het gebied van online marketing. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken en gezamenlijk te werken aan het succes van jouw online strategie.

  Hoe zorgen wij ervoor dat jouw internationale linkbuilding profiel geoptimaliseerd wordt?

  Zoals aangegeven vinden we het fijn om de eerste keer een kop koffie te drinken. Dat kan bij ons op kantoor, maar wij vinden het ook niet erg om bij jou langs te komen om te praten over internationale linkbuilding.  Op deze manier horen we graag wat jou doelen en wensen zijn omtrent linkbuilding. Vervolgens inventariseren we hoe je huidige linkprofiel eruit ziet. We kijken bijvoorbeeld of je huidige links een negatief effect hebben op je vindbaarheid. Vervolgens gaan we aan de slag om relevante links te vinden die ervoor zorgen dat jouw website of webshop vindbaar is voor je nieuwe klanten.

  Ieder backlinkprofiel heeft een unieke aanpak nodig waardoor we goed kijken naar je huidige situatie. Zoekmachines hebben niet direct regels gemaakt waarom een bepaalde concurrent hoger staat in hun ranking dan bijvoorbeeld jouw bedrijf. Doordat we ongeveer al 15 jaar bezig zijn voor onze klanten om zo goed mogelijk vindbaar te worden door onder meer linkbuilding, weten we hoe we de beste matches kunnen vinden voor jouw profiel. Vervolgens hebben we beschikking over meer dan 2500 domeinen. Hierdoor kunnen we jouw domein altijd aanvullen met de best matchende backlinks.

  Je wil natuurlijk dat je nieuwe klanten jou ook vinden in het buitenland. Uiteindelijk is het ook de bedoeling om de strijd aan te gaan met jouw concurrentie. Om de internationale linkbuilding zo goed mogelijk te monitoren, rapporteren we de linkbuildingactiviteiten naar jou door. Je kan persoonlijk aangeven hoe vaak je gerapporteerd wil worden over deze activiteiten. Op deze manier zie je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks waar je staat in Google. We zullen vervolgens dit in de toekomst blijven monitoren. Op deze manier kunnen we het project altijd kunnen bijsturen voor een optimaal profiel.

  Ontdek nu waar PDK Online Succes jou mee kan helpen en neem contact op met een van onze specialisten op het gebied van internationale linkbuilding.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?