Internationale linkbuilding

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil je niet alleen online succes in Nederland, maar ook in het buitenland? Dan is het tijd voor internationale linkbuilding. Ben je op zoek naar een betrokken partij die graag met jou dit  buitenlandse avontuur aangaat, dan zit je bij PDK Online Succes op het goede adres. Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om hun producten of diensten te verkopen in het buitenland. Hierdoor wordt internationale linkbuilding belangrijker dan ooit. Wij bij PDK Online Succes springen maar al te graag in de bres om jou website of webshop beter organisch vindbaar te maken door middel van internationale linkbuilding.

  Waarmee kan PDK Online Succes jou helpen?

  Linkbuilding is een belangrijk aspect aan het beter vindbaar maken van jou bedrijf in het buitenland. Het is namelijk belangrijk dat jouw website of webshop autoriteit heeft. Linkbuilding in het buitenland is een beetje anders dan in Nederland. Daarom is het altijd handig om een linkbuilding specialist jouw internationale linkbuilding te laten doen.

  Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat voor backlinks wij naar jouw websites moeten linken in het buitenland. Net zoals linkbuilding in Nederland, geldt ook voor internationale linkbuilding dat wanneer je de verkeerde websites laat linken naar jou website, dat dit alleen maar negatieve effecten heeft op jou vindbaarheid binnen een zoekmachine. Hierdoor is het altijd belangrijk om de juiste links naar jouw website te laten verwijzen. PDK Online Succes helpt jou graag met het optimaliseren van jou linkprofiel in het buitenland. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan nu contact op.

  Waarmee kan PDK Online Succes jou allemaal van dienst zijn

  Ondanks dat internationale linkbuilding een belangrijk aspect is, neemt dit nog niet weg dat andere SEO gerelateerde dingen ook niet in orde moeten zijn. On-page SEO blijft ook een belangrijk aspect dat je zeker niet moet onderschatten. Een goed geoptimaliseerde SEO-tekst op je website zorgt bijvoorbeeld er niet alleen voor dat je beter gevonden wordt, maar ook dat jou internationale klant je beter begrijpt. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat hij eerder een product of dienst bij jou afneemt. Een voorbeeld: wanneer je met jou bedrijf de Duitse markt op wil, is het heel voornaam dat je teksten echt perfect Duits zijn. Een Duitse consument hecht namelijk veel waarde aan een goed geschreven Duitse tekst. Je kan dus een tekst niet zomaar vertalen.

  Anderzijds is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je URL-structuur klopt. Het kan ook voorkomen dat je website trager wordt omdat je nu je producten of diensten in het buitenland verkoopt. Daarnaast is de kans ook heel groot dat een buitenlandse klant op een andere manier zoekt dan jouw Nederlandse klant. Een zoekwoord hier in Nederland kan een heel ander zoekvolume hebben dan in bijvoorbeeld Frankrijk. Hierdoor is het ook belangrijk om een trefwoordanalyse te doen, zodat je website ook geoptimaliseerd is. Vraag daarom nu een trefwoordanalyse aan die we geheel afstemmen op jou bedrijf en het land waar je handel mee wil gaan drijven.

  Bij PDK Online Succes houden we hier allemaal rekening mee zodat jouw nieuwe klant je niet alleen kan vinden in het buitenland, maar ook dat ze over gaan tot een conversie.

  Wij vinden bij PDK Online Succes een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. We willen daarom een nieuwe klant altijd eerst persoonlijk ontmoeten om te kijken of er een klik is. Bij ons internet marketing bureau draait het om persoonlijk contact, omdat we er van overtuigd zijn dat dit de basis is van een gezamenlijk online succes. Op deze manier zorgen we voor een succesvolle samenwerking en niet alleen op het gebied van internationale linkbuilding.

  Hoe zorgen wij ervoor dat jouw internationale linkbuilding profiel geoptimaliseerd wordt?

  Zoals aangegeven vinden we het fijn om de eerste keer een kop koffie te drinken. Dat kan bij ons op kantoor, maar wij vinden het ook niet erg om bij jou langs te komen om te praten over internationale linkbuilding.  Op deze manier horen we graag wat jou doelen en wensen zijn omtrent linkbuilding. Vervolgens inventariseren we hoe je huidige linkprofiel eruit ziet. We kijken bijvoorbeeld of je huidige links een negatief effect hebben op je vindbaarheid. Vervolgens gaan we aan de slag om relevante links te vinden die ervoor zorgen dat jouw website of webshop vindbaar is voor je nieuwe klanten.

  Ieder backlinkprofiel heeft een unieke aanpak nodig waardoor we goed kijken naar je huidige situatie. Zoekmachines hebben niet direct regels gemaakt waarom een bepaalde concurrent hoger staat in hun ranking dan bijvoorbeeld jouw bedrijf. Doordat we ongeveer al 15 jaar bezig zijn voor onze klanten om zo goed mogelijk vindbaar te worden door onder meer linkbuilding, weten we hoe we de beste matches kunnen vinden voor jouw profiel. Vervolgens hebben we beschikking over meer dan 2500 domeinen. Hierdoor kunnen we jouw domein altijd aanvullen met de best matchende backlinks.

  Je wil natuurlijk dat je nieuwe klanten jou ook vinden in het buitenland. Uiteindelijk is het ook de bedoeling om de strijd aan te gaan met jouw concurrentie. Om de internationale linkbuilding zo goed mogelijk te monitoren, rapporteren we de linkbuildingactiviteiten naar jou door. Je kan persoonlijk aangeven hoe vaak je gerapporteerd wil worden over deze activiteiten. Op deze manier zie je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks waar je staat in Google. We zullen vervolgens dit in de toekomst blijven monitoren. Op deze manier kunnen we het project altijd kunnen bijsturen voor een optimaal profiel.

  Wil jij gebruik maken van internationale linkbuilding

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?