SEA uitbesteden

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Persoonlijke aanpak
  Samen de juiste strategie

  Wil je jouw SEA uitbesteden? Voor SEA uitbesteden zit je bij PDK Online Succes aan het juiste adres. Een persoonlijke aanpak vormt het fundament van onze dienstverlening. Wanneer je overweegt om je SEA aan PDK Online Succes uit te besteden, staan wij paraat om samen met jou de juiste strategie te bepalen en te implementeren. Wij geloven sterk in de kracht van een nauwe samenwerking en hechten waarde aan het opbouwen van een sterke band met onze klanten, omdat we ervan overtuigd zijn dat online succes pas mogelijk is als er sprake is van een goede verstandhouding. SEA uitbesteden? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten en plan een afspraak in.

  Bij PDK Online Succes gaan we verder dan alleen het verlenen van diensten; we streven naar een partnerschap waarbij we regelmatig in gesprek gaan met onze klanten. Dit persoonlijke contact stelt ons in staat om te begrijpen hoe onze klanten ervoor staan en om hen proactief te ondersteunen bij het behalen van hun online doelen. Periodieke bijeenkomsten met klanten zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot een succesvolle samenwerking.

  Online marketing biedt een veelzijdig scala aan mogelijkheden, en elke klant heeft unieke wensen en doelen. Wij erkennen dit en streven naar een diepgaand begrip van de specifieke behoeften van onze klanten. Voordat we beginnen met het uitbesteden van SEA, zitten we graag samen met de klant om hun doelstellingen, verwachtingen en specifieke wensen te bespreken. Dit legt de basis voor een effectieve samenwerking en stelt ons in staat om een op maat gemaakte SEA-strategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij de behoeften van de klant.

  Bij PDK Online Succes benaderen we SEA uitbesteden als een gezamenlijke reis, waarbij we samen met onze klanten streven naar optimalisatie, groei en succes. Door te investeren in een persoonlijke aanpak leggen we de basis voor een duurzame relatie en een succesvolle online aanwezigheid. Kies voor PDK Online Succes en ontdek hoe een toegewijd team van experts jouw SEA-strategie naar nieuwe hoogten kan tillen.

  Wil jij snel meer bezoekers op je website? Kies dan voor SEA uitbesteden.

  Het organisch vindbaar maken van jouw website kost tijd. Met SEA daarentegen kan jouw website op een snelle manier een hogere positie krijgen binnen een zoekmachine van Google. Bij PDK Online Succes werken we voornamelijk met Google Ads, voorheen Google Adwords. Google Ads is een vorm van zoekmachine adverteren binnen alle kanalen van Google. SEA uitbesteden is dus mogelijk op de volgende kanalen: Google Search, Google Display, Google Shopping en YouTube Ads. Doordat je dus verschillende kanalen hebt, zorg je ervoor dat je op de verschillende fases van een customer journey kan inspelen. Zo kun je dus op een gerichtere manier jouw (potentiële) klanten bereiken. De specialisten van PDK Online Succes helpen je graag om de geschikte marketingstrategie te vinden, die passend is voor jouw doelgroep.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA uitbesteden?

  SEO en SEA zijn twee belangrijke aspecten van digitale marketing die kunnen worden uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven. SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, terwijl SEA (Search Engine Advertising) verwijst naar het gebruik van betaalde advertenties om verkeer naar een website te genereren.

  Het belangrijkste verschil tussen het uitbesteden van SEO en SEA is dat SEO over het algemeen een langere tijdshorizon heeft en meer gericht is op organisch verkeer, terwijl SEA sneller resultaten oplevert, maar ook afhankelijk is van het budget dat wordt besteed aan advertenties.

  Wanneer een bedrijf kiest voor SEO uitbesteden, werkt het samen met een gespecialiseerd bureau om de inhoud van de website te optimaliseren, backlinks te verkrijgen en andere strategieën te implementeren om de zoekmachine-rangschikking te verbeteren. Dit leidt tot meer organisch verkeer, maar het duurt meestal enkele maanden voordat de resultaten zichtbaar worden. Aan de andere kant, bij SEA uitbesteden, werkt je als klant zijnde samen met een bureau om betaalde advertenties op te zetten die verschijnen boven de organische zoekresultaten van zoekmachines. Deze advertenties worden vaak afgerekend op basis van klikken, wat betekent dat je betaalt voor elke keer dat iemand op de advertentie klikt.

  In het algemeen zijn beide strategieën waardevol voor digitale marketing en kan het uitbesteden ervan aan gespecialiseerde bedrijven jou als klant helpen om meer zichtbaarheid te krijgen in zoekmachines en meer verkeer naar de website te genereren.

  SEO of SEA uitbesteden, begint bij PDK Online Succes altijd met een trefwoordanalyse. Daarmee krijg je meteen inzicht in welke zoektermen interessant zijn met betrekking tot jouw specifieke doelgroep. Wil jij nu ook je SEA laten uitbesteden? Klik dan op de volgende knop:

  Bepaal zelf je budget

  Je betaalt pas bij een klik

  Jij kiest wie je advertenties zien

  Wat voor soorten SEA uitbesteden heb je?

  Je kunt op verschillende platformen jouw SEA uitbesteden. Bij PDK Online Succes werken wij eigenlijk altijd met Google Ads. De reden hiervan is dat Google Ads het meest gebruikte platform is in Nederland. Andere opties zijn dus vaak niet relevant en interessant om je geld aan uit te geven. Het ligt daarbij natuurlijk altijd aan waar jouw doelgroep op vindbaar is. Bij PDK Online Succes kijken we eerst naar jouw doelgroep. Doordat Google de grootste zoekmachine in Nederland is, zal jouw doelgroep ook vaak te vinden zijn binnen de platformen van Google Ads (Google Display, Google Shopping, Google Search en YouTube Ads). Wanneer je gebruik maakt van Google Ads kun je veel nieuwe klanten bereiken. Je kunt zo je strategie precies afstellen op de verschillende fases van de customer journey van jouw doelgroep. PDK Online Succes kan jou ook helpen om deze verschillende fases te bepalen en jouw Google Ads strategie hier op af te stellen.

  Naast Google Ads is het ook mogelijk om via een andere grote zoekmachine te adverteren; namelijk Bing Ads. Bing is de standaard zoekmachine van Microsoft. Omdat de meeste mensen echter gebruik maken van Google Ads, is dit voor veel bedrijven toch een interessanter platform.

  Wat je ook kan doen door middel van SEA is remarketing. Met remarketing target je leads en prikkelen we ze nog een keer door middel van een advertentie. Zo zorg je er namelijk voor dat een persoon een laatste duwtje in de rug gegeven wordt om wellicht nog een keer iets te kopen bij jouw bedrijf.  Dit is dus een makkelijke manier om meer te verkopen aan (bestaande) klanten. Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten die jou kunnen helpen met Google ads. uitbesteden.

  In 6 stappen naar succesvolle SEO

  SEA (Search Engine Advertising) kan een zeer effectieve manier zijn om verkeer naar je website te genereren en je bedrijf te laten groeien. Om SEA succesvol uit te voeren, zijn er een aantal belangrijke stappen die je moet volgen:

  1. Stel duidelijke doelen: voordat je begint met het opzetten van een SEA-campagne, is het belangrijk om duidelijke doelen te stellen. Wil je bijvoorbeeld meer websitebezoekers, meer leads of meer verkopen genereren?
  2. Onderzoek je doelgroep: voordat je gaat adverteren, moet je weten wie je doelgroep is. Welke zoekwoorden gebruiken ze en op welke momenten zijn ze online?
  3. Zoekwoordenonderzoek: een succesvolle SEA-campagne begint met het selecteren van de juiste zoekwoorden. Gebruik tools zoals de Google Ads Keyword Planner om zoekwoorden te vinden die relevant zijn voor jouw bedrijf en die een hoog zoekvolume hebben.
  4. Maak effectieve advertenties: je advertenties moeten aantrekkelijk zijn en de aandacht trekken van je doelgroep. Zorg voor een duidelijke call-to-action en maak gebruik van relevante zoekwoorden.
  5. Test en optimaliseer: het testen van verschillende advertenties en biedstrategieën is essentieel om het succes van je SEA-campagne te vergroten. Analyseer de resultaten en maak de nodige wijzigingen om de effectiviteit van je advertenties te verbeteren.
  6. Monitor en rapporteer: blijf de prestaties van je SEA-campagne monitoren en rapporteer regelmatig aan je team of klanten. Gebruik de resultaten om de campagne te optimaliseren en je doelstellingen te behalen.

  Kortom, om een succesvolle SEA-campagne uit te voeren, moet je een grondige strategie ontwikkelen, de juiste zoekwoorden gebruiken, effectieve advertenties maken en blijven monitoren en optimaliseren. Wanneer je ervoor kiest om SEA uit te besteden, zorg je ervoor dat dit allemaal succesvol gebeurt.

  Wat zijn de voordelen aan SEA uitbesteden aan een SEA bureau?

  SEA uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau kan veel voordelen opleveren voor bedrijven. Een SEA bureau zoals PDK Online Succes kan helpen bij het opzetten van effectieve advertentiecampagnes die de juiste doelgroep bereiken en de beste resultaten opleveren. Dit kan het bedrijf tijd en geld besparen door te voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt aan onjuiste targeting of slecht presterende advertenties.

  Een SEA bureau beschikt ook over de nodige kennis en ervaring om de prestaties van de advertenties te monitoren en te optimaliseren, door het analyseren van de resultaten en het aanbrengen van de nodige wijzigingen om de effectiviteit van de campagne te verbeteren.

  Efficiënte strategie

  Bovendien kan een bureau ook helpen bij het bepalen van de meest effectieve biedstrategieën en het opzetten van A/B-tests om te zien welke advertenties het beste presteren.

  Over het algemeen kan SEA uitbesteden aan een professioneel bureau het bedrijf helpen om de zichtbaarheid en het verkeer naar de website te vergroten, terwijl tegelijkertijd de kosten en het risico van een inefficiënte advertentiecampagne worden verlaagd.

  Waarom je jouw SEA uit moet besteden aan PDK Online Succes?

  Het is natuurlijk goed mogelijk dat je zelf je SEA-campagne opzet. Echter is het niet aan te raden om dit zo maar te doen. Er komt namelijk een hoop expertise bij kijken om dit goed uit te voeren. Laat daarom je SEA uitbesteden aan de specialisten van PDK Online Succes. We gaan eerst met jou in gesprek om de juiste strategie te bepalen. Zo kunnen wij er ook achter komen wat jouw doelen zijn en kijken we vervolgens hoe we deze kunnen omzetten naar de juiste strategie. Op deze manier bepalen we ook welke vorm van Google Ads voor jou interessant is en richten we vervolgens jouw account zo in dat we het kunnen blijven monitoren en eventueel bijsturen.

  Een persoonlijke aanpak. Dat is waar je voor kiest bij PDK Online Succes. Een persoonlijke aanpak is namelijk een van onze kernwaardes. Dit is iets waarin wij ons onderscheiden van andere internet marketing bureaus. Wij vinden een klik heel belangrijk. Je doet immers zaken met mensen. Wanneer er geen klik is, zal een samenwerking vaak ook lastig gaan. Dit is zeker iets waar wij niet voor kiezen. Alleen samen kun je namelijk gaan voor online succes. Wil je jouw SEA uitbesteden? Kies dan voor de specialisatie van PDK Online Succes.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?