SEO uitbesteden

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Specialisten in jouw SEO strategie

  Overweeg je om je SEO uit te besteden? Bij PDK Online Succes ben je aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde teamleden staan klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve SEO-strategie. Als je streeft naar een toppositie in Google, is het begrijpelijk dat je de keuze maakt voor het uitbesteden van SEO. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw bedrijf een toppositie kunnen bezorgen binnen zoekmachines, zoals Google. Neem gerust contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak voor een gesprek, zodat we jou gericht advies kunnen geven over SEO uitbesteden.

  Bij PDK Online Succes vind je niet alleen deskundig advies en betrokkenheid, maar ook de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid waar wij trots op zijn. Een van onze kernwaarden is dan ook ‘persoonlijk’. Hiermee bedoelen we dat we het cruciaal vinden om persoonlijk contact te hebben met onze klanten, of ze nu kiezen voor SEO uitbesteden of een andere online marketingdienst. We zijn ervan overtuigd dat online succes alleen bereikt kan worden als er een goede band is met de klant en als er op een nuchtere en persoonlijke manier met elkaar wordt omgegaan.

  Wanneer je besluit om je SEO uit te besteden aan PDK Online Succes, kies je dus voor deze persoonlijke aanpak. We gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken welke strategie het beste past bij jouw bedrijf en hoe we jou op de meest efficiënte manier hoger kunnen krijgen in de zoekresultaten van Google. Kom daarom gerust langs voor een kop koffie, eventueel vergezeld van een Brabants worstenbroodje. Zo kunnen we samen de ideale strategie bepalen en gaan we aan de slag om jouw SEO uitbesteden tot een online succes te brengen. Daarnaast analyseren we ook wat jouw concurrenten doen op het gebied van SEO, aangezien een optimale SEO-strategie altijd gebaseerd is op de dynamiek van jouw concurrentie.

  Weten waar je staat?
  Vraag gratis een SEO check aan

   Welke vormen van SEO uitbesteden zijn er?

   SEO oftewel Search Engine Optimization is voor veel mensen nog een vage term en is daardoor ook moeilijk te begrijpen. Kort gezegd is het doel van SEO om jouw bedrijf hoger te krijgen binnen een zoekmachine. Je zult je website op een bepaalde manier moeten optimaliseren, volgens de regels van een zoekmachine. In Nederland is Google de grootste zoekmachine, waardoor wij voornamelijk zoekmachine optimalisatie uitvoeren voor deze zoekmachine. Google meet door middel van verschillende regeltjes of jouw website een hogere of een lagere positie verdient in de zoekmachine. Het is daarom ook belangrijk om geen fouten te maken. SEO uitbesteden is hier de oplossing voor! Binnen SEO maken we onderscheid tussen On-Page SEO en Off-Page SEO. Dat leggen we graag aan je uit.

   On-page SEO uitbesteden

   Wanneer je jouw SEO gaat uitbesteden, zul je een aantal stappen moeten zetten voordat jouw bedrijf ook daadwerkelijk de beoogde positie heeft. Allereerst analyseren we bij PDK Online Succes jouw huidige SEO situatie en brengen deze in kaart. Vervolgens is het cruciaal om te weten waarnaar jouw doelgroep zoekt. Dit doen we door middel van een trefwoordanalyse. Bij PDK Online Succes hebben we de tools in huis om er achter te komen wat de juiste en beste zoektermen zijn. Vervolgens kunnen we op de gevonden relevante trefwoorden, jouw website afstemmen. Wanneer een groot gedeelte van jouw doelgroep bijvoorbeeld zoekt op een bepaald zoekwoord, wil jij natuurlijk op dit zoekwoord gevonden worden. Je kunt jouw website en pagina’s inrichten naar deze relevante zoekwoorden. Dit kan je doen door bijvoorbeeld landing pagina’s aan te maken. Je zorgt er dan voor dat Google ‘weet’ dat jij gevonden wil worden op dit bepaalde zoekwoord. Google herkent dit en zal jou aan de hand van weer andere regels ranken met een pagina die specifiek op deze zoekterm gebaseerd is. De teksten die je maakt voor dit zoekwoord moeten namelijk ook weer aan een aantal regels voldoen. Zoals je ziet is het onderdeel content dus een belangrijk aspect, waar wij rekening mee houden wanneer je kiest voor SEO uitbesteden aan PDK Online Succes. Ben jij ook benieuwd naar welke termen jouw doelgroep zoekt? Vraag dan nu een trefwoordanalyse aan!

   Een trefwoordanalyse en het aanmaken van landing pagina’s zijn onderdelen van on-page SEO. On-page SEO bepaalt 25% van jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine. Andere aspecten die behoren tot het optimaliseren van jouw on-page SEO zijn bijvoorbeeld een goede URL-structuur en het gebruik van de juiste meta-gegevens.

   Off-page SEO uitbesteden

   Zoals aangegeven bepaalt on-page SEO voor 25% jouw positie binnen een zoekmachine. Off-page SEO daarentegen bepaalt maar liefst 65% van de positie binnen een zoekmachine. Het belangrijkste aspect van off-page SEO is linkbuilding. Als linkbuilding specialist zorg je ervoor dat een website of webshop een autoritaire rol krijgt binnen een zoekmachine. Een specialist is hierbij druk bezig om relevante backlinks te vergaren van andere websites die vervolgens verwijzen naar jouw website. Wanneer je dit namelijk doet, zal een zoekmachine zien dat een andere website jouw website aangeeft als ‘goed’. Je moet dit dus zien als een positieve stem voor jouw bedrijf.

   Het is echter lastig om de juiste links te vinden. Je hebt namelijk wel ervaring nodig om te kunnen bepalen wat een kwalitatief goede link is. Je kan namelijk ook foutieve links naar jouw website toe linken. Wanneer dit het geval is, zal dit een negatief effect hebben op jouw linkprofiel. Daarnaast is het ook niet goed om van het een op het andere moment heel veel links naar jouw website te laten gaan. Linkbuilding vergt dus een strategische aanpak, iets waar wij bij PDK Online Succes veel ervaring in hebben. Wij helpen jou ook graag met persoonlijk advies op maat over wat jij het beste kan doen om jouw linkprofiel zo goed mogelijk neer te zetten. Daardoor komt jouw bedrijf op een organische manier hoog te staan binnen Google. Neem daarom nu contact op met een van onze specialisten zodat we ook gericht kunnen kijken wat voor jou belangrijk is en wat past binnen jouw budget. We helpen je hier graag mee!

   Succesverhalen over SEO uitbesteden bij PDK Online Succes

   Door onze jarenlange ervaring, hebben we al veel klanten mogen helpen met hun SEO-strategie. En daar zijn we trots op. Ben je benieuwd wat voor projecten dit zoal zijn? Neem dan gerust een kijkje:

   SEO uitbesteden? Kan ik het niet zelf?

   Het is zeker mogelijk dat je zelf een aantal dingen kan doen met betrekking tot SEO. Echter blijven er onderwerpen zoals linkbuilding wat heel lastig is voor iemand die weinig verstand heeft van SEO. PDK Online Succes biedt voor diegene die toch hun kennisniveau over SEO willen opkrikken een training aan.

   Bij onze SEO training richten we ons vaak op jouw persoonlijke situatie. We gebruiken veel persoonlijke voorbeelden om jouw kennisniveau omtrent SEO te verhogen. Zo geven we ook tips wat je zelf kan doen en wat je het beste kan uitbesteden. Je kan zelf ook aangeven waar je de training wilt laten plaats vinden. Kies je voor een 1 op 1 training, klassikaal of ins bedrijf. Wil jij je kennis dus verbreden omtrent internet marketing? Ga dan nu voor een van onze trainingen!

   Waarom SEO uitbesteden aan een SEO specialist?

   Zoals boven toegelicht komt er nog best veel kijken bij het maken van de juiste SEO keuzes en strategie. Het blijft daarom een lastig onderwerp. Onder volgen nog een aantal redenen die laten zien dat SEO uitbesteden een goede keuze is voor jouw bedrijf.

   1. Meer bezoekers voor jouw website of webshop.

   Doordat jij hoger komt te staan op relevante zoektermen in Google, zorg je ervoor dat de kans groter wordt dat mensen op jouw website klikken. Het is namelijk zo dat hoe hoger je staat binnen een zoekmachine, hoe groter de kans is dat een potentiële klant op jouw website klikt. Uit onderzoek is gebleken dat 35,5% van de mensen die zoeken op een bepaald trefwoord, op de website klikken die als eerste staat in deze zoekpagina. 22,2% klikt op de tweede optie en maar 15,9% op de derde optie. Dit percentage loopt logischerwijs alleen maar af. Hoe hoger je staat, hoe meer voordeel dit heeft voor het aantal bezoekers van jouw website of webshop

   1. Je haalt ervaring in huis.

   PDK Online Succes heeft al 14 jaar ervaring op het gebied van online marketing. We zijn dagelijks bezig voor onze klanten, met onder andere online marketing aspecten zoals SEO, SEA en webdevelopment. Door de jaren heen hebben we hierdoor veel kennis opgedaan en weten we hoe we alles moeten uitvoeren. Een onderdeel dat bijvoorbeeld heel lastig is voor een klant is linkbuilding. Je moet precies weten wat voor links je laat verwijzen naar jouw website. Hierdoor is het zeker aan te raden om kennis te huren en te gaan voor SEO uitbesteden.

   1. Veranderingen in SEO.

   Wanneer je werkt met SEO, weet je ook dat er snel dingen kunnen veranderen. Zo komt Google bijvoorbeeld regelmatig met updates die ervoor kunnen zorgen dat de SEO regels weer anders worden, waardoor je ineens naar beneden kan gaan in je ranking. Als online marketing bureau ben je dagelijks bezig om dit soort dingen in de gaten te houden. Wanneer er een update is controleren wij voor al onze klanten of dit een bepaald negatief effect heeft en passen we eventueel dingen aan. Hierdoor kunnen we razendsnel voor onze klanten schakelen.

   1. Blijf je concurrentie voor.

   Wanneer je jouw SEO-strategie goed instelt, zorgt dit er ook voor dat je hoger komt te staan dan jouw concurrentie. Jou doelgroep zal zo eerder op jouw website klikken dan die van een concurrent. Het is belangrijk om niet stil te blijven staan. Ga dus voor SEO uitbesteden!

   1. Een positie hebben is belangrijk, maar er blijven nog belangrijker.

   Wanneer je een mooie positie hebt is het ook belangrijk om deze positie te behouden. Wanneer je jouw SEO uitbesteedt aan een specialist zal diegene jouw positie blijven monitoren. Wanneer je zakt kan er altijd worden ingegrepen. Denk bijvoorbeeld hierbij aan het toevoegen van meer links naar een pagina.

   1. Het kost jou minder tijd!

   Wanneer je gaat voor SEO uitbesteden, zal een voordeel zijn dat je meer tijd hebt voor andere dingen. Het onderhouden van SEO kost tijd, wat jij wellicht beter kan stoppen in andere aspecten van jouw bedrijfsvoering. Dit kost tijd maar ook geld. Doordat jij jouw energie in andere dingen kan stoppen, zorg je er ook voor dat deze aspecten beter gaan en hoef je je minder te focussen op je online marketing. Vooral linkbuilding is namelijk iets dat niet zomaar gedaan is en wat je vaak moet monitoren. Een specialist houdt dit voor jou in de gaten waardoor jij dus tijd hebt voor andere dingen binnen jouw bedrijf.

   Zoals bovenstaande redenen aangeven zijn er veel voordelen aan SEO uitbesteden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem dan nu contact op voor een lekkere bak koffie en een goed gesprek!

   Ga jij voor internationaal succes?

   Het is niet alleen mogelijk om jouw SEO uitbesteden in Nederland te doen. Ben je bijvoorbeeld een internationaal bedrijf en wil je vindbaar worden in Frankrijk, Duitsland of België. Dan kan PDK Online Succes jou ook helpen met een passende strategie. SEO werkt in het buitenland weer net iets anders dan in Nederland. Een Duitser zal bijvoorbeeld anders zoeken naar een Nederlander. Hier moet je jouw website vervolgens ook op aanpassen.

   PDK Online Succes helpt jou ook graag met jouw internationaal avontuur. Ben jij nou ook benieuwd wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van internationale SEO. Neem dan ook gerust contact op met een van onze specialisten.

   Waarom SEO uitbesteden aan PDK Online Succes

   Bij PDK Online Succes vinden we klantrelatie het aller belangrijkste. Daarom vinden wij het ook altijd belangrijk dat we eerst een gesprek hebben met een nieuwe klant voordat we een relatie aangaan. Op deze manier kom jij erachter wat jij aan ons hebt en andersom. Gevoel vinden wij daarom ook heel belangrijk, iets wat ook in iedere aanpak van ieder project terug komt. We vinden het ook fijn om regelmatig met onze klanten een kop koffie te drinken, waarbij we eerlijk en transparant communiceren. Wanneer jij als klant tevreden bent, zijn wij ook pas tevreden.

   Wij vinden het dus heel belangrijk om precies te weten waarmee we jou kunnen helpen op het gebied van SEO uitbesteden. Samen kunnen we vervolgens gaan kijken hoe we jou doelen en strategieën om kunnen zetten naar een online succes.

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   image-box-border

   Dit zijn onze
   SEO specialisten

   Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.