SEO Duitsland

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Sta je op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het dynamische zakelijke landschap van Duitsland? Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf online vindbaar is voor potentiële klanten in dit veelbelovende marktsegment? Bij PDK Online Succes begrijpen we dat de Duitse markt unieke kenmerken heeft, en daarom staan we klaar om je te assisteren bij het ontwikkelen van een doeltreffende SEO-strategie die specifiek is afgestemd op de Duitse markt. Ons doel is om jouw bedrijf tot een online succes te maken in Duitsland, waarbij we rekening houden met de nuances en verschillen in aanpak tussen SEO in Nederland en SEO in Duitsland. Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.

  Het is van essentieel belang om te beseffen dat een succesvolle SEO-strategie in Duitsland een andere benadering vereist dan die in Nederland. Bij PDK Online Succes zijn we ons bewust van deze verschillen en willen we samen met jou een strategie ontwikkelen die specifiek gericht is op het Duitse publiek. Dit kan onder meer inhouden dat de website-inhoud wordt aangepast aan de Duitse taal en cultuur, rekening houdend met lokale zoekgewoonten en trends.

  Onze toegewijde experts op het gebied van SEO in Duitsland zullen samen met jou de unieke uitdagingen en kansen bespreken die deze markt biedt. We zullen samen een strategie op maat ontwikkelen die gericht is op het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf op de Duitse zoekmachines en het aantrekken van relevante bezoekers.

  PDK Online Succes staat voor je klaar om dit avontuur in Duitsland aan te gaan en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online floreert in deze markt. Laten we samen de eerste stappen zetten naar een doeltreffende SEO-strategie in Duitsland. Jetzt geht los! Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek, waarin we de mogelijkheden bespreken en een plan opstellen om jouw online succes in Duitsland te realiseren.

  Waarom SEO Duitsland?

  Duitsland is voor Nederland de meest belangrijkste economische handelspartner ter wereld. Andersom staat Nederland op de tweede plaats als belangrijkste handelspartner van Duitsland. Dit is best knap als je ziet dat Nederland geen groot land is. Door de jaren heen zijn de Duits en Nederlandse economieën sterk met elkaar verweven. Naast het feit dat de Duitse economie de grootste economie in Europa is, zijn er echt veel vergelijkingen met de economie van Nederland. Dit neemt niet weg dat er ook verschillen zijn tussen beide economieën en de manier waarop je handel drijft. Dit verschil geldt ook voor SEO in Nederland en SEO Duitsland.

  Wat kan PDK Online Succes voor jou betekenen op het gebied van SEO Duitsland?

  PDK Online Succes is begonnen als internet marketing bureau dat websites vindbaar maakt binnen zoekmachines. Inmiddels is dit niet de enige activiteit meer die we doen. Naast SEO zijn we ook gespecialiseerd in SEA, webdevelopment en remarketing. Daarnaast kun je ook je linkbuilding uitbesteden aan PDK Online Succes.

  Wij houden van een persoonlijke aanpak. Hierdoor vinden we een goede klik met een klant cruciaal in een samenwerking. Om deze reden gaan we altijd eerst om tafel zitten om te besprek wat jou wensen en eisen zijn op het gebied van SEO Duitsland. Dit doen we onder het genot van een bakje koffie en een lekker Brabants worstenbroodje. Vervolgens is het belangrijk dat we op maat voor jou een SEO-strategie bedenken. Er zijn een aantal zaken waarnaar we kijken:

  On-page SEO Duitsland

  Nadat we een goed gesprek hebben gehad over jou doelen en wensen omtrent SEO Duitsland, beginnen we met een Duitse trefwoordanalyse. We zoeken uit wat de woorden zijn met de hoogste zoekvolume. Het is namelijk niet dat woorden met een hoog zoekvolume in Nederland ook een hoog zoekvolume hebben in Duitsland. Het is daarom altijd belangrijk om hier een analyse voor te doen.

  Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar de content die op je website staat. We snappen dat dit best een lastig onderdeel is, je kan namelijk niet zomaar je Nederlandse tekst klakkeloos vertalen aar het Duits. De tekst dient te voldoen aan de verwachtingen en wensen van de Duitse consument. Je zal hiervoor dus niet alleen rekening moeten houden met het vertalen hiervan maar ook met het verschil in cultuur.

  Naast content en een trefwoordenanalyse is het ook belangrijk om te kijken naar de URL-structuur van de website en andere aspecten zoals de laadsnelheid van pagina’s. Het is ook belangrijk om een juiste domeinnaam te kiezen in het buitenland. Ga je bijvoorbeeld voor een .de domein of voor een .com/de domein. Bij PDK Online Succes helpen we je graag om de juiste optie te kiezen voor jouw website of webshop.

  Off-page SEO Duitsland

  Een niet onbelangrijk onderdeel van een buitenlandse SEO-strategie kan linkbuilding zijn. Off-page SEO (linkbuilding) bepaald een groot gedeelte van hoe goed jij vindbaar bent in een zoekmachine. Het effect van off-page SEO is hierdoor ook groter dan die van on-page SEO, mits je dit natuurlijk goed uitvoert. Korteweg is on-page SEO vaak de basis en off-page SEO is vaak de uitbreiding waardoor je echt goed vindbaar wordt in een zoekmachine.

  Het doel van linkbuilding is dat je een autoritaire rol krijgt binnen een zoekmachine. Een linkbuilding specialist is actief bezig met het vergaren van relevante backlinks van andere websites die verwijzen naar jouw website. Doordat je gaat voor SEO Duitsland, is het beste dat deze links komen van relevante Duitse sites. Je kan niet zomaar sites benaderen om te vragen of ze naar jou site verwijzen. Het kan namelijk ook zijn dat je een negatieve ranking krijgt als je een verkeerde site naar jou site laat verwijzen. Het is daarom altijd aan te raden om een linkbuilding specialist in te huren.

  Wij van PDK Online Succes helpen je graag om een optimaal linkprofiel te maken voor de Duitse markt. Door onze jarenlange ervaring aan linkbuilding weten wij inmiddels precies wat we moeten doen om jouw website of webshop te laten slagen in Duitsland. Kom gerust langs om samen te overleggen en te zoeken waarmee we jou kunnen helpen, zodat we samen kunnen gaan voor online succes in Duitsland. Alleen samen maken we jouw SEO Duitsland een succes!

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Internationale SEO

   Besteed niet alleen SEO Duitsland uit aan PDK Online Succes. We zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het regelen van SEO Duitsland voor jou, maar kunnen je ook helpen met andere internationale SEO. Overweeg je ook om bijvoorbeeld de Franse of Engelse te veroveren? Een SEO-strategie maken wij op maat, wat ook zeker nodig is wanneer je jouw organisatie internationaal wil laten groeien. Kom er achter wat wij kunnen betekenen voor jou en ga naar internationale SEO.

   Cultuurverschillen, Do’s en don’ts wanneer je zaken doet in Duitsland!
   Waarom je hier mee rekening moet houden bij het instellen van SEO Duitsland

   Zoals benoemd zijn er een aantal dingen waarop je moet letten wanneer je SEO Duitsland gaat uitvoeren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere cultuur verschillen wanneer je zaken doet met Duitsers. Iets wat handig kan zijn wanneer je een internationale markt betreed.

   • Spreek Duits: wanneer je bijvoorbeeld met een Duitse leverancier gaat samenwerken, zorg er dan voor dat je in het Duits spreekt en niet in het Engels. Voor je site is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in het Duits is.
   • Blijf formeel: van oudsher is Duits een hele formele cultuur. Traditioneel hechten Duitsers veel aan de beleefdheidsvorm ‘Sie’. Zeker in sectoren waar over het algemeen oudere mensen werken is het nog gebruikelijk dat je deze vorm van aanspreken hanteert. Jongeren mensen zijn over het algemeen wat soepeler in omgang met het gebruik van beleefdheidsvormen. Je zal dus ook goed moeten overwegen of je jouw site formeel inricht of informeel, iets waar PDK Online Succes jou graag bij helpt.
   • Zorg voor vlekkeloos Duits: zakelijke communicatie dient vlekkeloos te zien. Het is daarom ook heel belangrijk dat je SEO Duitsland perfect hebt ingevuld, iets waar PDK Online Succes mee kan helpen. Taalfouten in geschreven Duits op bijvoorbeeld je site komt heel slecht over.
   • Spreek personen aan door middel van hun aanspreektitel: Duitsers vinden het vaak belangrijk dat je hen aanspreekt met een titel die ze ooit hebben behaald. Iemand die als professor is afgestudeerd spreek je bijvoorbeeld aan met Prof. Dr. Muller.

   Houd er dus rekening mee dat er echt wel een andere aanpak nodig is, wanneer je de Duitse markt gaat veroveren. We willen jou graag helpen om dit project een online succes te maken.

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   Peter helpt je.

   Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Peter in gesprek?