SEO training

Met de juiste kennis zelf aan de slag met je online marketing

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Betere vindbaarheid zorgt
  voor meer bezoekers

  SEO is voor veel mensen nog een ingewikkeld onderwerp. Wat is het nu precies en hoe ga je te werk wanneer je jouw website wilt optimaliseren voor de zoekmachine? Op het internet is veel informatie te vinden, maar niet elke bron is hierbij even betrouwbaar en de informatie is al helemaal niet afgestemd op jouw specifieke product of dienst. Wil je nu echt eens leren hoe je SEO implementeert in jouw website? Onze specialisten stemmen de trainingen altijd af op jouw specifieke situatie.

  Trainingen op jouw niveau;
  van beginnend tot gevorderd

  Een setting die bij jou past;
  klassikaal, in company of één op één

  Onze trainingen zijn interactief

  Dit leer je tijdens onze SEO training

  Na het volgen van de training weet je wat SEO is en hoe de zoekmachine je website beoordeelt. We stellen de SEO training volledig af op jouw niveau. Heb je al wat basiskennis of begin je vanaf nul? Afhankelijk van je startniveau leer je tijdens onze SEO training onder andere:

  • een zoekwoordenanalyse te maken en trefwoorden te kiezen

  • het verschil tussen on-page en off-page SEO

  • hoe je een sterke websitereputatie opbouwt

  • wat kwalitatieve backlinks en een sterk linkprofiel zijn

  Zo werkt een training bij PDK Online Succes

  Je hebt bij onze SEO trainingen geen voorkennis nodig. Heb je dit wel, dan gaan we in onze custom training dieper op de stof in. We stemmen de trainingen namelijk altijd af op jouw specifieke behoeften en kennisniveau. Onze trainingen zijn namelijk persoonlijk en interactief waardoor we altijd antwoord kunnen geven op jouw SEO vragen. Daarnaast kun je bij ons trainingsprogramma zelf kiezen welke setting voor jou werkt. We geven onze trainingen zowel klassikaal, in company als één op één. Zo zorgen we er altijd voor dat je vertrekt met de kennis waar je naar op zoek was.

  Weten waar je staat?
  Vraag gratis een SEO check aan

   Wil jij je online marketing kennis
   vergroten tijdens onze SEO training?

   Peter helpt je.

   Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Peter in gesprek?