SEA
specialist

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Ben je op zoek naar een SEA specialist? PDK Online Succes helpt jou vindbaar te worden door middel van zoekmachine adverteren. Door het inzetten van zoekmachine adverteren zorg je er voor dat jouw bedrijf automatisch gegarandeerd is van een hoge positie in Google. Voor een SEA specialist kan je bij PDK Online Succes terecht. Samen met jou kijken we naar je doelen en strategieën. Op deze manier kunnen we namelijk het beste jouw budget benutten en inzetten om zo veel mogelijk relevante klanten te targetten.

  Waarmee helpt een SEA specialist jou?

  Wanneer je SEA wil gaan uitvoeren is het in eerste instantie heel belangrijk om te weten wat jouwdoelen zijn. Wat wil je bereiken? Wie wil je bereiken? Vervolgens moet je ook kijken naar wat voorbudget je wil besteden aan de SEA-campagne. Wij bij PDK Online Succes willen jou ook graag helpen om de juiste adviezen te geven. Daarom vinden wij het ook altijd heel belangrijk om eerst een goedgesprek te hebben, voordat we aan de slag gaan. Wij zijn er namelijk ook van overtuigd dat je alleen door een goede samenwerking we samen kunnen gaan voor optimaal online succes.

  Wat is zoekmachine adverteren nou precies?

  Voor als je het nog niet wist, SEA staat voor Search Engine Advertising. Een SEA specialist houdt zich bezig met het opzetten, monitoren en bijsturen van geadverteerde campagnes binnen een zoekmachine. Een SEA campagne zorgt ervoor dat jij door een advertentie hoger komt te staan met jouw website of webshop in een zoekmachine. De meest gebruikelijke zoekmachine is Google. Dit komt omdat 94% van alle zoekopdrachten in Nederland gedaan worden op de zoekmachine van Google. Hierdoor is het gebruikelijk om als SEA specialist
  gebruik te maken van Google Ads. Zoekmachine adverteren wordt gedaan om jou zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te laten komen. Dit wordt vaak gedaan door middel van een advertentie die is afgestemd op jouw specifieke doelgroep. Je kan met SEA inspelen op de verschillende fases van de customer journey van jouw klant. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw reclame precies op het gewenste moment voorbij komt bij jouw potentiële consument. Als SEA specialist help je bijvoorbeeld om een SEA- advertentie te plaatsen tijdens het beslissingsproces van jouw consument. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant dus eerder overgaat tot het kopen van een dienst of product op jouw website.

  Het verschil tussen een SEO en SEA specialist ?

  Er zit een wezenlijk verschil tussen het werk van een SEO specialist en SEA specialist. Door jarenlange ervaring kunnen wij bij PDK Online Succes jou helpen met beide aspecten van online marketing. Maar wat is nu precies het verschil?
  Het verschil kun je eigenlijk al aflezen aan de woorden. SEO staat voor Search Engine Optimisation. SEO is op een organische manier jou vindbaar maken in een zoekmachine. Met SEA daarentegen (Search Engine Advertising) zorgt een SEA specialist ervoor dat je door middel van adverteren vindbaar wordt in een zoekmachine. SEA zorgt ervoor dat je op een betaalde manier hoger komt te staan binnen een zoekmachine.

  Waarom een SEA specialist inhuren jou helpt met online succes?

  Met SEA zorg je ervoor dat je gericht kan adverteren op je doelgroep. Op deze manier zorg je ervoor dat je de juiste mensen naar je website toehaalt. Wanneer je alleen maar SEO toepast, is er ook een kans dat een andere doelgroep jouw website bezoekt. Je kan ook makkelijk zien door middel van een SEA campagne wat voor klanten je binnenhaalt. Je vergaart dus data die je vervolgens eventueel ook weer bij kan sturen gedurende de campagne. Een SEA specialist helpt jou erbij om de juiste keuzes te maken, zodat jij het maximale resultaat uit kan halen uit de campagne.

  Voordelen van SEA specialist inhuren

  Er hangen enorm veel voordelen aan het gebruik van SEA. Je kunt wel voorop stellen dat het grootste voordeel de toename aan website bezoekers is. Een bezoekerstoename betekend al snel dat de kans dat mensen iets bij jou gaan bestellen toeneemt.
  Als je een SEA specialist inhuurt kijk je natuurlijk eerst wat de kosten zijn. Het gunstige is dat je natuurlijk je eigen budget kan instellen op de campagne. Hierdoor heb je altijd controle op je uitgave.
  Je kan je perfect richten op jouw doelgroep. Op deze manier kun je jezelf positioneren in iedere fase van een customer journey. Dit kan er ook toe lijden dat een klant sneller voor jou kiest wanneer hij een product koopt.

  Op welke platformen voert PDK Online Succes SEA uit?

  Bij PDK Online Succes kunnen we je met verschillende platformen helpen om jou SEA-campagne tot een online succes te brengen. Het meest gebruikte platform is Google Ads. Onder Google Ads. vallen weer Google Search, Google Display, Google Shopping en Youtube Ads. Door gebruik te maken van Google Ads. kan je dus veel mensen bereiken, waardoor je dus op verschillende fases van een customer journey in kan spelen.
  Naast Google Ads. is het ook mogelijk om via de zoekmachine van Bing advertenties te plaatsen. Bing is de standaard zoekmachine van Microsoft. Het wordt daarom ook wel Microsoft advertising genoemd.
  Het is ook mogelijk om via SEA remarketing uit te besteden aan PDK Online Succes. Met remarketing targetten we leads en prikkelen we ze nog een keer door middel van een advertentie. Op deze manier zorg je ervoor dat deze persoon het laatste duwtje in de rug krijgt waardoor hij overgaat tot een conversie. Een handige manier om meer te verkopen. Benieuwd of PDK Online Succes ook jou kan helpen met remarketing. Neem dan nu contact op.

  Waarom PDK Online Succes jouw SEA specialist is?

  Wil jij je SEA uitbesteden aan PDK Online Succes? Dan gaan we eerst met je in gesprek om te bepalen wat je strategieën zijn en zorgen we ervoor dat je doelen in kaart komen. Vervolgens stellen we een trefwoordanalyse op, zodat we erachter komen op welke woorden wij jouw campagne in moeten stellen. Vervolgens richten wij bijvoorbeeld je Google Ads. account in met daarbij de gekozen campagne. De campagne zullen we blijven monitoren, zodat we altijd nog kunnen bijsturen wanneer nodig is.
  Bij PDK Online Succes kies je voor een persoonlijke aanpak. Dit is niet voor niks een van onze kernwaardes. Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van andere internet marketing bureaus, is dat wij een klik met een klant het allerbelangrijkste vinden. Wanneer er geen klik is, zal een samenwerking ook stroef verlopen. Alleen samen gaan we voor online succes.

  Wil jij gebruik maken van een van onze SEA specialisten?

  Dit zijn onze
  SEA specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.