SEA
specialist

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Ben je momenteel actief op zoek naar een ervaren SEA specialist om je online zichtbaarheid te vergroten? PDK Online Succes staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van een doeltreffende aanwezigheid op het web door middel van zoekmachine adverteren. Door gebruik te maken van geavanceerde strategieën en bewezen methoden, streven we ernaar om jouw onderneming een prominente positie te bezorgen in de zoekresultaten van Google. Maak nu een afspraak met een van onze SEA specialisten, zodat we gericht advies kunnen geven over jouw SEA-strategie.

  Met zoekmachine adverteren als ons expertisegebied, garanderen we dat jouw bedrijf automatisch een hoge positie behaalt in de zoekresultaten van Google, wat cruciaal is voor het aantrekken van potentiële klanten. Bij PDK Online Succes begrijpen we dat elke onderneming uniek is, en daarom gaan we graag samen met jou in gesprek over je specifieke doelen en strategieën.

  Onze aanpak is gericht op een nauwe samenwerking, waarbij we jouw bedrijfsdoelen als uitgangspunt nemen om een op maat gemaakte SEA strategie te ontwikkelen. Door deze gepersonaliseerde aanpak kunnen we optimaal gebruikmaken van je budget en het doelgericht inzetten om zo veel mogelijk relevante potentiële klanten te bereiken en te converteren.

  Bij PDK Online Succes geloven we in transparantie en meetbare resultaten. Daarom voorzien we je regelmatig van gedetailleerde rapportages en analyses, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je zoekmachine advertentiecampagnes. Kies voor PDK Online Succes als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die niet alleen de technische aspecten van zoekmachine adverteren beheerst, maar ook aandacht heeft voor de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Samen streven we naar online succes en maximale zichtbaarheid voor jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen in de online wereld.

  Waarmee helpt een SEA specialist jou?

  Wanneer je SEA wil gaan uitvoeren is het in eerste instantie heel belangrijk om te weten wat jouwdoelen zijn. Wat wil je bereiken? Wie wil je bereiken? Vervolgens moet je ook kijken naar wat voorbudget je wil besteden aan de SEA-campagne. Wij bij PDK Online Succes willen jou ook graag helpen om de juiste adviezen te geven. Daarom vinden wij het ook altijd heel belangrijk om eerst een goedgesprek te hebben, voordat we aan de slag gaan. Wij zijn er namelijk ook van overtuigd dat je alleen door een goede samenwerking we samen kunnen gaan voor optimaal online succes.

  Wat is zoekmachine adverteren nou precies?

  Voor als je het nog niet wist, SEA staat voor Search Engine Advertising. Een SEA specialist houdt zich bezig met het opzetten, monitoren en bijsturen van geadverteerde campagnes binnen een zoekmachine. Een SEA campagne zorgt ervoor dat jij door een advertentie hoger komt te staan met jouw website of webshop in een zoekmachine. De meest gebruikelijke zoekmachine is Google. Dit komt omdat 94% van alle zoekopdrachten in Nederland gedaan worden op de zoekmachine van Google. Hierdoor is het gebruikelijk om als SEA specialist gebruik te maken van Google Ads. Zoekmachine adverteren wordt gedaan om jou zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te laten komen. Dit wordt vaak gedaan door middel van een advertentie die is afgestemd op jouw specifieke doelgroep. Je kan met SEA inspelen op de verschillende fases van de customer journey van jouw klant. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw reclame precies op het gewenste moment voorbij komt bij jouw potentiële consument. Als SEA specialist help je bijvoorbeeld om een SEA- advertentie te plaatsen tijdens het beslissingsproces van jouw consument. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant dus eerder overgaat tot het kopen van een dienst of product op jouw website.

  Het verschil tussen een SEO en SEA specialist ?

  Er zit een wezenlijk verschil tussen het werk van een SEO specialist en SEA specialist. Door jarenlange ervaring kunnen wij bij PDK Online Succes jou helpen met beide aspecten van online marketing. Maar wat is nu precies het verschil?
  Het verschil kun je eigenlijk al aflezen aan de woorden. SEO staat voor Search Engine Optimisation. SEO is op een organische manier jou vindbaar maken in een zoekmachine. Met SEA daarentegen (Search Engine Advertising) zorgt een SEA specialist ervoor dat je door middel van adverteren vindbaar wordt in een zoekmachine. SEA zorgt ervoor dat je op een betaalde manier hoger komt te staan binnen een zoekmachine.

  Waarom een SEA specialist inhuren jou helpt met online succes?

  Met SEA zorg je ervoor dat je gericht kan adverteren op je doelgroep. Op deze manier zorg je ervoor dat je de juiste mensen naar je website toehaalt. Wanneer je alleen maar SEO toepast, is er ook een kans dat een andere doelgroep jouw website bezoekt. Je kan ook makkelijk zien door middel van een SEA campagne wat voor klanten je binnenhaalt. Je vergaart dus data die je vervolgens eventueel ook weer bij kan sturen gedurende de campagne. Een SEA specialist helpt jou erbij om de juiste keuzes te maken, zodat jij het maximale resultaat uit kan halen uit de campagne.

  Voordelen van SEA specialist inhuren

  Het inschakelen van een SEA specialist biedt een scala aan voordelen die van onschatbare waarde zijn voor jouw online aanwezigheid en zakelijk succes. Eén van de meest opvallende voordelen is ongetwijfeld de aanzienlijke toename van het aantal websitebezoekers. Een groter aantal bezoekers betekent niet alleen een grotere exposure voor jouw bedrijf, maar verhoogt ook aanzienlijk de kans dat potentiële klanten overgaan tot aankoop, wat uiteindelijk de conversieratio ten goede komt.

  Bij het overwegen van het inschakelen van een SEA specialist is kosteneffectiviteit vaak een belangrijk aspect. Het interessante hieraan is dat je volledige controle hebt over je uitgaven, aangezien je zelf je budget kunt instellen voor de campagne. Deze flexibiliteit stelt je in staat om de kosten nauwkeurig te beheren en aan te passen aan de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Zo behoud je te allen tijde controle over je financiën, wat een geruststellend voordeel is.

  Een ander significant voordeel van het inschakelen van een SEA specialist is de mogelijkheid om je specifiek te richten op jouw doelgroep. Door gebruik te maken van geavanceerde targetingmogelijkheden kun je jezelf positioneren in elke fase van de customer journey. Hierdoor ben je in staat om op maat gemaakte strategieën toe te passen die potentiële klanten aanspreken op het juiste moment en met de juiste boodschap. Het resultaat hiervan is een verhoogde kans dat een potentiële klant voor jouw product of dienst kiest wanneer de beslissing tot aankoop wordt genomen.

  Kortom, het inschakelen van een SEA specialist gaat verder dan alleen het vergroten van je online zichtbaarheid. Het biedt een strategische benadering die niet alleen de bezoekersaantallen verhoogt, maar ook de conversies optimaliseert, de kosten beheersbaar houdt en gerichte interactie met jouw doelgroep mogelijk maakt. Overweeg vandaag nog de voordelen van een professionele SEA specialist en til je online aanwezigheid naar nieuwe hoogten.

  Op welke platformen voert PDK Online Succes SEA uit?

  Bij PDK Online Succes kunnen we je met verschillende platformen helpen om jou SEA-campagne tot een online succes te brengen. Het meest gebruikte platform is Google Ads. Onder Google Ads. vallen weer Google Search, Google Display, Google Shopping en Youtube Ads. Door gebruik te maken van Google Ads. kan je dus veel mensen bereiken, waardoor je dus op verschillende fases van een customer journey in kan spelen.
  Naast Google Ads. is het ook mogelijk om via de zoekmachine van Bing advertenties te plaatsen. Bing is de standaard zoekmachine van Microsoft. Het wordt daarom ook wel Microsoft advertising genoemd.
  Het is ook mogelijk om via SEA remarketing uit te besteden aan PDK Online Succes. Met remarketing targetten we leads en prikkelen we ze nog een keer door middel van een advertentie. Op deze manier zorg je ervoor dat deze persoon het laatste duwtje in de rug krijgt waardoor hij overgaat tot een conversie. Een handige manier om meer te verkopen. Benieuwd of PDK Online Succes ook jou kan helpen met remarketing. Neem dan nu contact op.

  Waarom PDK Online Succes jouw SEA specialist is?

  Wil jij je SEA uitbesteden aan PDK Online Succes? Dan gaan we eerst met je in gesprek om te bepalen wat je strategieën zijn en zorgen we ervoor dat je doelen in kaart komen. Vervolgens stellen we een trefwoordanalyse op, zodat we erachter komen op welke woorden wij jouw campagne in moeten stellen. Vervolgens richten wij bijvoorbeeld je Google Ads. account in met daarbij de gekozen campagne. De campagne zullen we blijven monitoren, zodat we altijd nog kunnen bijsturen wanneer nodig is.
  Bij PDK Online Succes kies je voor een persoonlijke aanpak. Dit is niet voor niks een van onze kernwaardes. Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van andere internet marketing bureaus, is dat wij een klik met een klant het allerbelangrijkste vinden. Wanneer er geen klik is, zal een samenwerking ook stroef verlopen. Alleen samen gaan we voor online succes.

  Wil jij gebruik maken van een van onze SEA specialisten?

  Dit zijn onze
  SEA specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.